Mirësevini !

Në këtë portal ju mund të merrni informacion për historikun e praktikës suaj, vetëm me një klikim. Vendos në kutinë më poshtë, kodin e praktikës së dokumentit tuaj, të marrë në Bashkinë Mat dhe kliko "Kërko"
Numri i praktikes nuk duhet te jete bosh.